header-default Ongediertebestrijding specialisten - Plaagdier Advies

Ongediertebestrijding

Last van ongedierte? Wij bestrijden alle soorten ongedierte!

Heb je last van ongedierte in en om je huis of bedrijfspand? Voor elk probleem met ongedierte bieden wij je direct een passende oplossing d.m.v. preventie of bestrijding. We geven je ook graag advies om overlast door ongedierte in de toekomst te voorkomen.

Bij Plaagdier Advies zijn alle medewerkers in het bezit van een vakbekwaamheidsdiploma. Om de algemene kennis van onze medewerkers hoog te houden, volgen zij minimaal 1 cursus per jaar. Door de brede kennis van de plaagdierbestrijdingstechnici kun je bij ons altijd rekenen op een betrouwbare en goede service.

5 out of 5 stars
Total Reviews : 23
 

Waarom Plaagdier Advies ongediertebestrijding?

  • Snelle service bij het oplossen van overlast van ongedierte
  • 100% garantie op de ongediertebestrijding
  • Gecertificeerde en klantvriendelijke medewerkers
  • Vrijblijvend advies om overlast in de toekomst te voorkomen

Welk soort ongedierte wil je bestrijden?

Er zijn vele soorten ongedierte. Soms is het overduidelijk van welk soort ongedierte je last hebt, bijvoorbeeld van wespen of muizen. Echter is het in andere gevallen lastiger om te beoordelen welk soort ongedierte voor overlast zorgt. Zo is het namelijk lastig om bijvoorbeeld de verschillen tussen papiervisjes of zilvervisjes te herkennen.

Weet je niet zeker om welk soort ongedierte het gaat? Vraag dan een determinatie bij ons aan en wij vertellen je van welke ongedierte je last hebt en hoe wij deze bestrijden.

Bestrijding nodig of een afspraak maken?

Bel of WhatsApp op 085 - 0043871 of stuur een e-mail naar info@plaagdieradvies.nl en wij komen bij je langs voor een vrijblijvende inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar! Plaagdier Advies staat graag voor jou klaar als het gaat om ongediertebestrijding in onder andere de regio's TilburgDongenBreda, Waalwijk en Oosterhout.

ongedierte bestrijden kosten