Muizen bestrijden

Muizen in je huis, bedrijfspand of magazijn. Een onplezierig idee.

Wij zijn dé lokale muizenbestrijder met snelle, vakkundige en efficiënte service. Bel direct voor een oplossing op maat!

Gecertificeerde muizenbestrijder

Zit je lekker van je koffie te genieten, schiet er ineens een muis voorbij. Om je rot te schrikken. In kastjes en op de vloer vind je donkere keuteltjes. Met frustratie ruim je ze telkens weer op. Dan is er ook een penetrante geur van de urine en uitwerpselen van muizen. Het geeft een algemeen gevoel van onbehagen. In je eigen domein wil je je gewoon veilig en prettig voelen en dat is met die kleine indringers niet meer het geval. Tijd voor muizen bestrijden in huis dus.

Bestrijding muizenplaag

Waarschijnlijk heb je zelf al het een en ander geprobeerd om van de muizen af te komen. De middelen die je zelf kunt kopen zijn helaas niet bijster effectief, je zult er de muizen niet mee kunnen bestrijden. Daarin schuilt ook een groot gevaar. Want muizen kunnen zich heel rap voortplanten. Voor je het weet heb je te maken met een muizenplaag.

Schakel daarom Plaagdier Advies in. Wij werken met professionele middelen, die bewezen effectief zijn. Onze aanpak is er in eerste instantie op gericht om snel de muizenoverlast te bestrijden. Vervolgens brengen wij in kaart hoe het probleem in de toekomst voorkomen kan worden.

Waarom Plaagdier Advies?

  • Snelle service bij het oplossen van muizenoverlast
  • Gecertificeerde en klantvriendelijke medewerkers
  • Vrijblijvend advies om overlast in de toekomst te voorkomen
  • Wij werken met milieu- en diervriendelijke bestrijdingsmethoden

Effectieve methodes voor muizen bestrijden

In Nederland komen verschillende soorten muizen voor. Voor elke soort hebben wij een passende bestrijdingsmethode. Tot onze beschikking hebben wij gif met een hoge concentratie werkzame stoffen. Die mag je alleen als gecertificeerde bestrijder inzetten. Daarnaast werken wij met professionele klemmen, die precies de juiste slagkracht hebben. Daarmee zorg je dat de muis meteen dood is, zodat het beest niet nodeloos hoeft te lijden.

Preventieve maatregelen

Om te voorkomen dat het muizenprobleem in de toekomst terugkomt, gaan wij op zoek naar de oorzaak van de muizenplaag. Als je weet hoe de beestjes binnenkomen, kun je preventieve maatregelen nemen. Denk aan het plaatsen van fijnmazig gaas voor openingen kleiner dan 0,5 cm. Dat kunnen we je allemaal uit handen nemen. Op deze manier bestrijden we muizen op een diervriendelijke manier.

muizen bestrijden in huis - uitwerpselen muizenplaag

Doortastende aanpak

Onze doortastende aanpak bij het bestrijden van muizen maakt dat je snel van de muizen af bent en dat de kans dat ze terugkomen piepklein is. Neem meteen contact met ons op, verspil geen tijd aan amateuristische oplossingen. Schakel meteen de professional in. Hoe eerder, hoe beter. Zodat je je straks weer prettig in je huis of bedrijf voelt.

Advies nodig of een afspraak maken?

Bel of WhatsApp op 085 - 0043871 of stuur een e-mail naar info@plaagdieradvies.nl en wij komen bij je langs voor een inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Laat een bericht achter en we nemen contact met je op

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 17.00 uur
Zondag: 11.00 - 15.00 uur

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in de regio's Breda, Tilburg, Waalwijk en Oosterhout. Zoek je hulp bij het aanpakkken van jouw ongedierteprobleem? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij jouw probleem kunnen oplossen.

NVP LOGO NVPB   vca