header-ongedierte-ovenvisjes Ovenvisjes - Plaagdier Advies

Ovenvisjes bestrijden

Werkwijze ovenvisjesbestrijding

Wat moet je weten over ovenvisjes? Ovenvisjes komen normaal gesproken voor bij een temperatuur van 32 tot 38°C. De larven van de ovenvisjes ontwikkelen zichzelf optimaal bij een temperatuur van 37°C en een luchtvochtigheid van 80%. Dit komt bijna nergens in Nederland voor en de tempraturen in de zomer zijn hier te laag voor, om deze reden komen ovenvisjes maar sporadisch voor in Nederland.

In tegenstelling tot papiervisjes en zilvervisjes, zijn ovenvisjes wel slecht voor de algehele hygiëne. Ovenvisjes voeden zich voornamelijk met koolhydraten, granen, meel, stijfsel lijm en papier. Ovenvisjes brengen dan meestal ook schade toe aan papier, behang, boeken en zijde, maar ook aan synthetisch materiaal zoals kleding en wandbekleding.

Ovenvisjes, zilvervisjes en papiervisjes zijn op het blote oog nauwelijks te onderscheiden van elkaar. Indien je met zekerheid wilt weten waar u last van hebt, dan kun je er één vangen en naar ons opsturen. De specialisten van Plaagdier Advies determineren het gevangen insect en nemen vervolgens contact met je op. Echter, dit is niet in alle gevallen nodig, de manier van leven en de klimaatomstandigheden zeggen al erg veel over het insect.

Kosten bestrijding ovenvisjes

Een ovenvisjesbestrijding is bij Plaagdier Advies al mogelijk vanaf € 125,00 *

*Let op! Dit is een prijsindicatie. De prijs kan per situatie verschillen, vraag altijd om de exacte prijs aan een van onze medewerkers om misverstanden te voorkomen.

Advies nodig of een afspraak maken?

Bel of WhatsApp op 085 - 0043871 of stuur een e-mail naar info@plaagdieradvies.nl en wij komen bij je langs voor een inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Laat een bericht achter en we nemen contact met je op

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 17.00 uur
Zondag: 11.00 - 15.00 uur

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in de regio's Breda, Tilburg, Waalwijk en Oosterhout. Zoek je hulp bij het aanpakkken van jouw ongedierteprobleem? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij jouw probleem kunnen oplossen.

NVP LOGO NVPB   vca