header-ongedierte-houtschimmels Houtschimmels - Plaagdier Advies

Houtschimmels bestrijden

Werkwijze houtschimmelbestrijding

Schimmels, ook wel zwammen, kunnen grote schade aan je hout aanrichten. Wanneer je schimmels op je hout hebt, is dat niet alleen vies en schadelijk voor de gezondheid, maar het is ook nog eens schadelijk voor het hout. Door de schimmels verliest het hout zijn draagkracht en kan het breken. Schimmel is vrijwel altijd een vochtprobleem.

De specialisten van Plaagdier Advies zijn erin gespecialiseerd om de cyclus van de schimmel te stoppen, hierdoor zal deze dus niet meer verder groeien. Wanneer dit is gedaan, is het belangrijk dat je het vochtgehalte in de ruimte omlaag brengt tot onder de 20%. Wanneer het vochtgehalte onder de 20% is, zullen de zwammen zichzelf ook niet opnieuw gaan ontwikkelen.

Wanneer je hier last van hebt, kun je contact opnemen met ons. Een van onze specialisten komt kosteloos een inspectie bij je uitvoeren zonder dat je ergens aan vast zit. Verder geven wij je nog eens 10 jaar garantie op al onze houtworm en boktorbestrijdingen (met uitzondering op behandeld hout).

Kosten bestrijding houtschimmels

Prijs op aanvraag.

Advies nodig of een afspraak maken?

Je kunt ons 24/7 bereiken op 085 - 0043871 of info@plaagdieradvies.nl. Bel direct voor een afspraak en wij komen bij je langs voor een vrijblijvende inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Offerte of advies aanvragen

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

NVP LOGO NVPB

Werkgebied

Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.

Staat jouw regio niet omschreven op onze website, maar wil je toch gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.