Vlooien bestrijden

Last van vlooien? Wij zorgen voor een snelle oplossing!

Vlooien zijn één van de bekendste ongedierte soorten die je in huis kan hebben. Wij zijn dé lokale vlooienbestrijder met snelle, vakkundige en efficiënte service.

Vlooien bestrijden vanaf € 75,00

Is je huisdier continu aan het krabben? Dan is de kans groot dat hij last van vlooien heeft. Vlooien zijn parasieten, die graag honden en katten op zoeken om bloed af te tappen. Nadat een vlo zich op je huisdier heeft genesteld, is de kans groot dat deze zich snel vermenigvuldigt. Kattenvlooien kunnen ook overspringen ook over op mensen en honden. In springen zijn vlooien erg goed, ze halen met gemak 20 tot 30 cm.

Vlooienplaag

De cyclus waarin een eitje een volwassen vlo wordt, duurt ongeveer 10 weken. Je zult begrijpen dat een vlooienplaag dus erg snel kan ontstaan als er geen actie wordt ondernomen. Een vlooienplaag in huis is erg vervelend, zeker als je gebeten wordt door de vlooien. Hoewel de beten niet pijnlijk zijn, kunnen zij leiden tot jeuk en huiduitslag. Jeukende vlooienbeten zijn het gevolg.

Wanneer je gebeten wordt, zal dit meestal op de onderbenen rondom de sokken zijn. Zo weet je al snel dat je te maken hebt met een vlooienplaag.

Bestrijding van vlooien

Vlooien zelf bestrijden

Neem direct actie als je merkt dat er vlooien in huis zitten. Hoe langer je wacht, des te groter de overlast wordt. Voor je het weet zit je opgescheept met een enorme vlooienplaag. Er zijn een aantal dingen bij vlooien bestrijden die je zelf kunt doen:

1. Behandel huisdieren met een vlooienmiddel

Kam je hond of kat goed uit en behandel hem met een anti-vlooienmiddel. Anti-vlooienmiddelen voor dieren zijn niet geschikt voor gebruik bij mensen. Kies in overleg met je dierenarts het product dat het beste bij je dier en gezinssituatie past.

2. Stofzuigen tegen vlooien

Het is belangrijk om je woning grondig te stofzuigen en te dweilen. De meeste vlooien en vlooieneitjes liggen namelijk gewoon op de vloer. Zorg ervoor dat je ook je tapijten en plinten schoonmaakt. Gooi de stofzuigerzak altijd weg na gebruik, de eitjes gaan namelijk niet altijd dood in de zak. Herhaal dit een aantal dagen op rij.

3. Was je beddengoed en dierendekens op 60 graden

Vlooien, vlooieneitjes en vlooienlarven zijn hardnekkige beestjes om vanaf te komen. Gebruik de hoogste waterstand, de heetste temperatuur en de langste wascyclus die je wasmachine aan kan. Dit is de beste methode voor het verwijderen van vlooien en kan vlooieneitjes en vlooien in alle stadia doden.

4. Klop vlooien uit vloerkleden en tapijten

Vlooien zitten graag in matten, tapijten en vloerkleden. Als deze niet in je wasmachine passen, dan kun je de vlooien het beste bestrijden op de ouderwetse manier: Hang je kleed buiten in de zon en sla met een mattenklopper de vlooien uit je vloerkleed.

Vlooien laten bestrijden

Zelf alle vlooien bestrijden is nagenoeg onmogelijk. Vlooien verstoppen zich in alle hoeken en gaten van je woning, waardoor de bekende doe-het-zelf middelen in de meeste gevallen niet goed werken. Het bestrijden van vlooien wordt daardoor al snel een grote klus.

Gelukkig weten wij als vlooienbestrijder wel raad met een vlooienplaag! De specialisten van Plaagdier Advies kunnen je vlooienplaag door middel van een bestrijding bij je oplossen. Onze gecertificeerde ongediertebestrijders bestrijden verschillende soorten ongedierte, dus ook vlooienplagen.

Soorten vlooien in huis

Vlooien vind je in Nederland vaak alleen op katten. Honden- en mensenvlooien komen hier bijna niet voor. Toch gebeurt het dat deze diertjes zich ook op honden of ook mensen nestelen. Je kunt overigens niet alleen vlooien krijgen van honden of katten, dit kan ook komen door vogels die onder je het dak hebben genesteld of aan het nestelen zijn. In dit geval zul je dan ook geen last hebben van de katten vlo, maar van een andere soort vlo.

kattenvlooien in huis

Wil je zeker weten van welke soort vlo je last hebt, dan kun je een vlo vangen en deze naar ons opsturen ter determinatie. Een foto maken  en opsturen via onderstaand formulier kan ook, zorg dan wel dat je goed inzoomt op de vlo. Eén van onze specialisten zal deze voor je determineren en contact met je opnemen om de aanpak voor de bestrijding te bespreken.

Waarom Plaagdier Advies?

  • Snelle service bij het bestrijden van vlooien
  • Vlooienbestrijding door een gecertificeerde vakman
  • Bestrijding van een vlooienplaag vanaf € 75,00
  • Vrijblijvend advies om overlast in de toekomst te voorkomen
  • Wij werken met milieu- en diervriendelijke bestrijdingsmethoden

Vlooien in je bedrijf

Run je een hotel, B&B of andere accommodatie waar gasten komen en ondervind je overlast van vlooien? Dan biedt een professionele ongediertebestrijder uitkomst. Wij weten precies hoe we een vlooienplaag moeten aanpakken en maken binnen no-time korte metten met vlooien.

vlooien verwijderen hotel

Onze doortastende aanpak bij het bestrijden van vlooien maakt dat je snel van de vlooien af bent en dat de kans dat ze terugkomen vrijwel nihil is. Neem meteen contact met ons op, verspil geen tijd aan doe-het-zelf oplossingen. Schakel meteen de professional in. Hoe eerder, hoe beter.

Kosten bestrijding vlooien

We maken heldere en eerlijke prijsafspraken voor het verdelgen van je vlooienplaag. Een vlooien bestrijding is bij Plaagdier Advies al mogelijk vanaf € 75,00. De  prijs van de bestrijding is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Hoe groot is de vlooienplaag?
  • Waar zitten de vlooien?
  • Welke bestrijdingsmethode wordt toegepast?
  • Welke maatregelen zijn er al getroffen?

De ene vlooienbestrijding is de andere niet. Vraag ons gerust om advies op maat voor jouw situatie.

Advies nodig of een afspraak maken?

Bel of WhatsApp op 085 - 0043871 of stuur een e-mail naar info@plaagdieradvies.nl en wij komen bij je langs voor een inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Laat een bericht achter en we nemen contact met je op

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 17.00 uur
Zondag: 11.00 - 15.00 uur

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in de regio's Breda, Tilburg, Waalwijk en Oosterhout. Zoek je hulp bij het aanpakkken van jouw ongedierteprobleem? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij jouw probleem kunnen oplossen.

NVP LOGO NVPB   vca