header-ongedierte-vlooien Vlooien - Plaagdier Advies

Vlooien bestrijden

Werkwijze vlooienbestrijding

Wanneer er een grote vlooienplaag in je huis zit, kan dit als erg vervelend worden ervaren. Het kan zo zijn dat wanneer je binnen stapt de vlooien je van alle kanten bespringen. De specialisten van Plaagdier Advies kunnen dit doormiddel van een bestrijding bij je oplossen. Voor de bestrijding is het van groot belang dat je de woning zeer grondig stofzuigt. Het stofzuigen van je woning is al bijna 50% van de bestrijding (gooi de stofzuigzak direct naar het stofzuigen buiten in de afvalcontainer). Ook is het van belang dat wanneer je een hond of kat hebt, je deze laat behandelen bij de dierenarts tegen vlooien.

Indien je last van vlooien hebt is het vaak de katten vlo waar je last van hebt. Deze vlo komt zowel op honden als op katten voor. Je kunt overigens niet alleen vlooien krijgen van honden of katten, dit kan ook komen doordat er vogels bij je onder het dak hebben genesteld of aan het nestelen zijn. In dit geval zul je dan ook geen last hebben van de katten vlo, maar van een andere soort vlo. Wil je zeker weten van welke soort vlo je last hebt, dan kun je een vlo vangen en deze naar ons opsturen ter determinatie. Een van onze specialisten zal deze voor je determineren en vervolgens contact met je opnemen voor de bestrijding.

Kosten bestrijding vlooien

Een vlooienbestrijding is bij Plaagdier Advies al mogelijk vanaf € 75,00 *

*Let op! Dit is een prijsindicatie. De prijs kan per situatie verschillen, vraag altijd om de exacte prijs aan een van onze medewerkers om misverstanden te voorkomen.

Advies nodig of een afspraak maken?

Je kunt ons 24/7 bereiken op 085 - 0043871 of info@plaagdieradvies.nl. Bel direct voor een afspraak en wij komen bij je langs voor een vrijblijvende inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Offerte of advies aanvragen

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

NVP LOGO NVPB

Werkgebied

Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.

Staat jouw regio niet omschreven op onze website, maar wil je toch gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.