header-muis Voor particulieren - Plaagdier Advies

Voor particulieren

Ongediertestrijding ook 's avonds en in het weekend

Plaagdier Advies zet zich niet alleen in op zakelijk gebied, maar biedt ook service aan particulieren. Bij Plaagdier Advies begrijpen wij dat je niet altijd overdag thuis bent. Bij ons is het daarom ook mogelijk om een afspraak na 17:00 uur of in het weekend te plannen. Je kunt bij ons terecht voor o.a. ongediertebestrijding in Tilburg, Breda, Waalwijk en Oosterhout. Wij zijn daarnaast specialist in Wespenbestrijding.

Voorkomen is beter dan bestrijden

Bij Plaagdier Advies streven wij er naar om zo min mogelijk gif te gebruiken en zoveel mogelijk te bestrijden doormiddel van wering en habitatmanagement. Er wordt gewerkt onder de bedrijfsfylosofie “voorkomen is beter dan bestrijden”. Door middel van IPM (Integrated Pest Management) worden de risicogebieden rondom je woning in kaart gebracht en krijgen jij en wij duidelijk in kaart waar de gevaren zitten met betrekking tot het ontstaan van de overlast van plaagdieren.

Brede kennis van ongedierte

Bij Plaagdier Advies kun je terecht met al je vragen over ongedierte. De medewerkers van Plaagdier Advies hebben een brede kennis en daardoor kunnen wij je altijd van jouw overlast afhelpen.

Advies nodig of een afspraak maken?

Bel of WhatsApp op 085 - 0043871 of stuur een e-mail naar info@plaagdieradvies.nl en wij komen bij je langs voor een inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!