Ongediertebestrijding Dongen

Jouw ongediertebestrijder in de regio Dongen

Heb jij last van ongedierte in je woning of bedrijfspand? Van wespen tot houtworm. Wij, Plaagdier Advies, zijn jouw lokale ongediertebestrijder en helpen jou graag bij ongediertebestrijding in de regio Dongen. Dagelijks zijn wij actief in onder meer Dongen, 's Gravenmoer, Klein-Dongen, Vaart, en De Moer.

Professionele ongediertebestrijding in Dongen

Plaagdier Advies is gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte in en rondom Dongen. Wij rekenen voor jou af met vliegende insecten (o.a. wespen en bijen), houtaantasters (o.a. boktor en houtworm), knaagdieren en kruipende insecten. Wij worden in ieder seizoen ingeschakeld voor onder andere rattenbestrijding, muizenbestrijding, eikenprocessierups bestrijding en het verwijderen van een wespennest. Wat jouw situatie ook is, neem vandaag nog contact op voor ongediertebestrijding in Dongen.

Waarom Plaagdier Advies?

  • Lokale ongediertebestrijder in regio Dongen
  • Snelle service bij het overlast van ongedierte
  • Effectieve bestrijding tegen een gunstige prijs
  • Gecertificeerde en klantvriendelijke ongediertebestrijders
  • Vrijblijvend advies om overlast in de toekomst te voorkomen

Wespennest verwijderen

Wil jij een wespennest in Dongen laten verwijderen? Dan ben je bij Plaagdier Advies aan het juiste adres. Vooral in de zomer en de herfst zijn wij vaak in Dongen te vinden voor het bestrijden van wespen en het verwijderen van een wespennest. De wespennesten bevinden zich vaak in spouwmuren, schuren en andere ruimtes. Het is daarom erg belangrijk om het probleem vanaf de bron aan te pakken. Laat het wespennest daarom altijd bestrijden door een professionele wespenbestrijder. De ongediertebestrijders van Plaagdier Advies zijn er in gespecialiseerd om je wespennest in Dongen vakkundig en snel te verwijderen.

Houtworm bestrijden in Dongen

Heb je kleine ronde gaatjes ontdekt in jouw houtwerk? Denk bijvoorbeeld aan de vloer, meubels of een draagbalk? Dan is de kans groot dat je last hebt van ongedierte in de vorm van houtworm. Het is dan belangrijk om de houtworm te laten bestrijden! Waarom? De houtworm kan meterslange gangen in het hout graven en zo kan jouw huis in Dongen hier flink onder lijden. Het bestrijden van houtworm zorgt ervoor dat je de kans op instortingsgevaar kleiner maakt.

Waarom niet zelf houtworm bestrijden?

Het lijkt preken voor eigen parochie, maar ga niet zelf aan de slag met bestrijdingsmiddelen die je eenvoudig in de winkel kunt kopen. Dit gaat namelijk de bestrijding van de houtworm niet helpen, aangezien niet alle houtwormen gedood worden en er eitjes achter kunnen blijven. Daarnaast zijn deze ‘huis-tuin-en-keukenmiddelen’ ook gevaarlijk voor je eigen gezondheid. Wil jij effectief houtworm bestrijden in Dongen? Schakel dan ongediertebestrijder Plaagdier Advies in! Wij bestrijden de houtworm met professionele middelen en zorgen ervoor dat wij met één bezoek jouw woning/appartement/pand van de houtworm afhelpen.

Direct ongedierte bestrijden in gemeente Dongen?

Ook in Dongen krijgt iedereen te maken met ongedierte. Spinnen, muizen, ratten, wespen; noem het maar op! We vinden dit ongedierte niet alleen in huizen, maar ook in horeca en bedrijfspanden. Daarnaast zijn wij altijd gericht op ongediertepreventie, zodat je de problemen met ongedierte op lange termijn kunt voorkomen. Door de brede kennis van onze bestrijdingstechnici kun je bij ons altijd rekenen op betrouwbaar en goed advies.

boktor bestrijden

Advies nodig of een afspraak maken?

Bel of WhatsApp op 085 - 0043871 of stuur een e-mail naar info@plaagdieradvies.nl en wij komen bij je langs voor een inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Laat een bericht achter en we nemen contact met je op

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 17.00 uur
Zondag: 11.00 - 15.00 uur

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in de regio's Breda, Tilburg, Waalwijk en Oosterhout. Zoek je hulp bij het aanpakkken van jouw ongedierteprobleem? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij jouw probleem kunnen oplossen.

NVP LOGO NVPB   vca

  • Ben je op zoek naar een ongedierte bestrijder. Dan moet je zeker niet verder zoeken! Geweldig persoon, die zijn vak goed verstaat, en ook echt de tijd neemt voor je, en de juiste adviezen geeft. Had (gelukkig voor ons) al snel tijd voor ons waardoor het probleem snel aangepakt kon worden.
  • Wespennest in het tuinhuis gehad. Bart kwam meteen al was het tegen de avond dat maakte hem niet uit. Hardwerkende jongen en heeft ervoor gezorgd dat het probleem meteen verholpen was. Mochten wij in de toekomst weer last van wat voor ongedierte krijgen dit is de man die wij meteen bellen.
  • Ik had 2 jaar geleden last van bedwantsen en dit was een groot probleem. Ik maakte me veel zorgen want andere bestrijders hadden het alleen maar over hoe moeilijk ze te bestrijden zijn. Bart heeft mij toen geweldig geholpen en in 1 keer alles bestreden. maar ik had gelezen dat bedwantsen soms na 9 maanden terug kunnen komen en in een soort slaap kunnen gaan. Nu na 2 jaar nog steeds geen last van gehad dus heel erg bedankt nog!