Ongediertebestrijding Dongen

Jouw ongediertebestrijder in de regio Dongen

Heb jij last van ongedierte in je woning of bedrijfspand? Van wespen tot houtworm. Wij, Plaagdier Advies, zijn jouw lokale ongediertebestrijder en helpen jou graag bij ongediertebestrijding in de regio Dongen. Dagelijks zijn wij actief in onder meer Dongen, 's Gravenmoer, Klein-Dongen, Vaart, en De Moer.

 

Professionele ongediertebestrijding in Dongen

Plaagdier Advies is gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte in en rondom Dongen. Wij rekenen voor jou af met vliegende insecten (o.a. wespen en bijen), houtaantasters (o.a. boktor en houtworm), knaagdieren en kruipende insecten. Wij worden in ieder seizoen ingeschakeld voor onder andere rattenbestrijding, muizenbestrijding, eikenprocessierups bestrijding en het verwijderen van een wespennest. Wat jouw situatie ook is, neem vandaag nog contact op voor ongediertebestrijding in Dongen.

Waarom Plaagdier Advies?

  • Lokale ongediertebestrijder in regio Dongen
  • Snelle service bij het overlast van ongedierte
  • Effectieve bestrijding tegen een gunstige prijs
  • Gecertificeerde en klantvriendelijke ongediertebestrijders
  • Vrijblijvend advies om overlast in de toekomst te voorkomen

Wespennest verwijderen

Wil jij een wespennest in Dongen laten verwijderen? Dan ben je bij Plaagdier Advies aan het juiste adres. Vooral in de zomer en de herfst zijn wij vaak in Dongen te vinden voor het bestrijden van wespen en het verwijderen van een wespennest. De wespennesten bevinden zich vaak in spouwmuren, schuren en andere ruimtes. Het is daarom erg belangrijk om het probleem vanaf de bron aan te pakken. Laat het wespennest daarom altijd bestrijden door een professionele wespenbestrijder. De ongediertebestrijders van Plaagdier Advies zijn er in gespecialiseerd om je wespennest in Dongen vakkundig en snel te verwijderen.

Houtworm bestrijden in Dongen

Heb je kleine ronde gaatjes ontdekt in jouw houtwerk? Denk bijvoorbeeld aan de vloer, meubels of een draagbalk? Dan is de kans groot dat je last hebt van ongedierte in de vorm van houtworm. Het is dan belangrijk om de houtworm te laten bestrijden! Waarom? De houtworm kan meterslange gangen in het hout graven en zo kan jouw huis in Dongen hier flink onder lijden. Het bestrijden van houtworm zorgt ervoor dat je de kans op instortingsgevaar kleiner maakt.

Waarom niet zelf houtworm bestrijden?

Het lijkt preken voor eigen parochie, maar ga niet zelf aan de slag met bestrijdingsmiddelen die je eenvoudig in de winkel kunt kopen. Dit gaat namelijk de bestrijding van de houtworm niet helpen, aangezien niet alle houtwormen gedood worden en er eitjes achter kunnen blijven. Daarnaast zijn deze ‘huis-tuin-en-keukenmiddelen’ ook gevaarlijk voor je eigen gezondheid. Wil jij effectief houtworm bestrijden in Dongen? Schakel dan ongediertebestrijder Plaagdier Advies in! Wij bestrijden de houtworm met professionele middelen en zorgen ervoor dat wij met één bezoek jouw woning/appartement/pand van de houtworm afhelpen.

Direct ongedierte bestrijden in gemeente Dongen?

Ook in Dongen krijgt iedereen te maken met ongedierte. Spinnen, muizen, ratten, wespen; noem het maar op! We vinden dit ongedierte niet alleen in huizen, maar ook in horeca en bedrijfspanden. Daarnaast zijn wij altijd gericht op ongediertepreventie, zodat je de problemen met ongedierte op lange termijn kunt voorkomen. Door de brede kennis van onze bestrijdingstechnici kun je bij ons altijd rekenen op betrouwbaar en goed advies.

boktor bestrijden

Advies nodig of een afspraak maken?

Bel of WhatsApp op 085 - 0043871 of stuur een e-mail naar info@plaagdieradvies.nl en wij komen bij je langs voor een vrijblijvende inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Laat een bericht achter en we nemen contact met je op

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

NVP LOGO NVPB   vca

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in de regio's Breda, Tilburg, Waalwijk en Oosterhout. Zoek je hulp bij het aanpakkken van jouw ongedierteprobleem? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij jouw probleem kunnen oplossen.

  • Plaagdieradvies gebeld voor gaatjes en zaagsel wat we gevonden hebben bij de houten kap constructie. Bart bood meteen een gratis inspectie aan. Hij heeft duidelijk zijn bevindingen gedeeld, alles laten zien en duidelijk uitgelegd wat er moest gebeuren. Daarna hebben we afspraken gemaakt over de behandeling en in twee dagen heeft Bart keurig werk geleverd. Hij kijkt niet op een uurtje meer of minder. Nu maar hopen dat de beestjes weg blijven! Hij geeft in ieder geval goede garantie dus zal dat wel goed komen. Super prettige samenwerking, bedankt!
  • Zojuist gebeld, omdat we dachten tijdens de vakantie bedwantsen of vlooien te hebben opgelopen (of hopelijk toch last hebben van processierups rotzakjes, die ineens lieverdjes lijken ten opzichte van bedwantsen en vlooien als het op bestrijding aankomt). Heel vriendelijke man was direct erg behulpzaam: heeft foto's bekeken en goed doorgevraagd en aan de hand daarvan telefonisch advies gegeven waar we veel mee kunnen. Hij stuurde zelfs extra foto's ter vergelijking. Kostte niets, terwijl de manier waarop deze man doorvroeg en redeneerde talloze malen verderging dan de vragen en antwoorden van andere organisaties die we al gebeld hadden en waar gemengde antwoorden uitkwamen. Heel dankbaar en opgelucht en stel dat het tóch foute boel is, dan zijn wij er helemaal gerust op dat deze kundige lui ons goed kunnen helpen. Heel hartelijk bedankt en toch hopelijk niet tot ziens!
  • Onlangs attendeerde mijn broer mij op vliegende beesten die in mijn caravan zaten. Hij zei: dat is ongedierte, daar moet je wat mee. Nadat ik foto’s had gemaakt heb ik gebeld met Plaagdieradvies.nl Ik kreeg Bart aan de telefoon die mij vroeg foto’s op te sturen. Ik had foto’s van drie verschillende beestjes. Bart belde mij na het delen van de foto''s binnen een kwartier terug. Een van de drie herkende Bart als de kleine wespenboktor. Het tweede dier leek een soort vlieg-achtige, die zou zeker geen schade aanbrengen. Het derde dier was Bart niet zeker van. Zodra hij thuis was zou hij in zijn database kijken om dit dier te duiden. Ik was heel blij dat Bart mij binnen het half uur opnieuw terugbelde. Hij had het derde dier kunnen vinden in zijn database. Het was de bladpootrandwants, een ongevaarlijke exoot afkomstig uit Ameria. Van dit dier had ik geen houtschade aan mijn caravan te duchten, ze leven van sappen van de bomen. Bart heeft mij goed geïnformeerd, uitgelegd wat de verschillende beestjes doen en hoe ze bij mij binnen konden komen. Op mijn vraag wat ik hem verschuldigd was kreeg ik het antwoord: helemaal niets. Ik ben ontzettend blij met de klantvriendelijke manier waarop ik te woord gestaan ben en ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Kennis van zaken, wanneer ze iets niet weten zeggen ze het ook of zoeken ze het op, ze komen hun beloften na en zijn ook nog erg vriendelijk.