header-ongedierte-duiven Vogels - Plaagdier Advies

Vogels weren

Werkwijze vogelwering

Vogels zijn erg mooie dieren en in de meeste gevallen ook erg geliefd. Echter, het is soms mogelijk dat vogels je tot last zijn. In dat geval staan de specialisten van Plaagdier Advies voor je klaar.

Vogels kunnen veel schade aan een grasveld of gazon toebrengen, doordat ze opzoek zijn naar engerlingen en/of emelten in je grasveld of gazon. Ook kan het zo zijn dat de vogels op de rand van je dak zitten en naar benden poepen of zich onder je dak gaan nestelen, iets wat veel rommel, stank en schade kan veroorzaken. Verder kunnen vogels ook voor veel geluidsoverlast zorgen wat ten koste gaat van je (nacht)rust. Wanneer er vogelnesten onder je dak zitten, kun je ook overlast krijgen van andere insecten. Hierbij kun je denken aan motten, vliegen, kever, mijten, zilvervisjes en stofluizen.

Vogelwering

Het is in Nederland niet toegestaan om alle soorten vogels te bestrijden, hierdoor kunnen helaas niet alle vogelsoorten worden weggevangen. Wering tegen de vogels is hiervoor een goed alternatief. Door de toegang tot het nest/de rustplaats te verhinderen, wordt ervoor gezorgd dat de vogels een nieuwe plaats gaan zoeken. Zo ondervind je in het vervolg geen overlast meer. In sommige gevallen is het toegestaan de vogels te vangen, de weggevangen vogels worden dan elders in een bos vrijgelaten, dit bos biedt de perfecte schuil en rust plaats voor de vogels.

Kosten bestrijding vogels

Prijs op aanvraag.

Advies nodig of een afspraak maken?

Bel of WhatsApp op 085 - 0043871 of stuur een e-mail naar info@plaagdieradvies.nl en wij komen bij je langs voor een inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Laat een bericht achter en we nemen contact met je op

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 17.00 uur
Zondag: 11.00 - 15.00 uur

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in de regio's Breda, Tilburg, Waalwijk en Oosterhout. Zoek je hulp bij het aanpakkken van jouw ongedierteprobleem? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij jouw probleem kunnen oplossen.

NVP LOGO NVPB   vca