header-ongedierte-hommels Woningbouwverenigingen - Plaagdier Advies

Woningbouwverenigingen

Het genot van je huurders is je visitekaartje

Als woningbouwvereniging is het van belang dat je huurders tevreden zijn en dat de waarde van de panden door schade niet onder druk staat. Ongewenste plaagdieren zoals hout borende insecten - huis en kelderzwam die de constructie van spanten of vloeren aan kunnen tasten - en knaagdieren zoals ratten en muizen die knagen aan isolatiemateriaal en elektrische leidingen of schade aan daken veroorzaken willen we graag buiten de deur houden. Als woningbouwvereniging of woningcorporatie is het essentieel om de kwaliteit van de gebouwen te garanderen.

Bij Plaagdier Advies werken wij onder het mom van ‘voorkomen is beter dan bestrijden’. Tijdens onze grondige inspectie rondes brengen wij de eventuele gevaren voor je bedrijf in kaart om deze voor te blijven. Onze ongediertebestrijders zijn er in gespecialiseerd om gevaren vroegtijdig te herkennen, zodat een eventuele bestrijding voorkomen kan worden.

IPM (Integrated Pest Management) is de norm hoe wij werken: Tijdig signaleren, rapporteren en plaagdieren beheersen. Dit heeft als voordeel dat er geen nadelige effecten en kosten zijn ten gevolgen van schade door plaagdieren.

Bij Plaagdier Advies ontvang je op tijd passende adviezen met betrekking tot plaagdiermanagement en worden eventuele acties uitgevoerd om kosten in de toekomst te besparen.

Advies nodig of een afspraak maken?

Je kunt ons 24/7 bereiken op 085 - 0043871 of info@plaagdieradvies.nl. Bel direct voor een afspraak en wij komen bij je langs voor een vrijblijvende inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Offerte of advies aanvragen

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

NVP LOGO NVPB

Werkgebied

Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.

Staat jouw regio niet omschreven op onze website, maar wil je toch gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.