Wespennest verwijderen Waalwijk

De ongediertebestrijders van Plaagdier Advies zijn er in gespecialiseerd om je wespennest in Dordrecht vakkundig en snel uit te roeien. Wij zijn gevestigd in de regio Breda en zijn dagelijks actief in onder meer Waalwijk, Sprang, Drunen, Elshout, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik en Waspik-Boven.

Wespennest verwijderen Waalwijk

Wespenbestrijding vanaf € 50,00

Last van een wespennest in of aan uw woning in Waalwijk? Daar wilt u zo snel mogelijk vanaf! De duizenden wespen laten zich echter niet zomaar van hun nest jagen. Het is nu zaak om zo snel mogelijk het hele nest weg te laten halen. Alleen dan zullen onze geel-zwarte vrienden een andere logeerplek zoeken. Een wespennest verwijderen is echter een gevaarlijke en specialistische klus. Doe dit dan ook nooit zelf, maar schakel een gecertificeerde ongediertebestrijder in. Plaagdier Advies is gecertificeerd, vakkundig en dagelijks bereikbaar. Bel ons direct en we zijn in no-time in Waalwijk om de situatie te bekijken en u van de wespenplaag te verlossen.

Waarom Plaagdier Advies?

  • Lokale ongediertebestrijder in regio Waalwijk
  • Snelle service bij het oplossen van wespenoverlast
  • 100% garantie op de bestrijding
  • Gecertificeerde en klantvriendelijke ongediertebestrijders
  • Vrijblijvend advies om overlast in de toekomst te voorkomen
  • Zie je na 5 dagen nog steeds wespen? Dan komen wij kosteloos bij je terug!

Professionele wespenbestrijding in Waalwijk

Hoe weet u dat u met een wespennest te maken heeft? Daar kunt u op verschillende manieren en momenten achter komen. Het liefst ontdekt u het wespennest al voordat er ook maar een wesp gesignaleerd wordt. In het voorjaar bouwt de koning de basis van het nest om er eitjes in te leggen. Deze legt ze in vakjes, die ze afdicht met een beschermende laag. In dit stadium bent u er op tijd bij. Wij kunnen dan het wespennest in Waalwijk verwijderen voordat u last krijgt van een wespenplaag. Wanneer de eitjes uit zijn gekomen, zult in in korte tijd steeds meer jonge wespen tegenkomen. Ze vliegen af en aan naar het nest. Als ze daarbij gestoord worden, kunnen zelfs de kleintjes al venijnig steken. Een wespennest blijft actief tot in het najaar.

Goed verstopt

Wespen zijn er bedreven in, hun nest op een beschutte plek in Waalwijk te bouwen. In het platte dak van uw schuur, tussen de dakpannen aan uw huis, in de spouwmuur… geen plek is ze te gek. Toch verraden ze zichzelf vrij gemakkelijk. Vliegen er dagelijks honderden wespen van en naar een bepaalde plek, dan is de kans groot dat daar een wespennest zit. Ga in dat geval niet zelf van dichtbij polshoogte nemen, maar bel direct Plaagdieradvies. Wij gaan voor u op onderzoek uit, om vervolgens het wespennest in Waalwijk vakkundig te verwijderen. Ook voordat de wespenjongen uitvliegen, kunt u een papierachtig bouwwerk met vakjes in honingraatvorm tegenkomen. Ook dan horen we graag van u, want dat is hoogstwaarschijnlijk het werk van de wespenkoningin.

Een wespennest laten verwijderen in Waalwijk?

Plaagdier Advies staat voor professionele wespenbestrijding in de omgeving Waalwijk, Breda en Tilburg. Heeft u een wespennest te verwijderen in Waalwijk, bel ons dan direct. We zijn dagelijks bereikbaar en kunnen nog dezelfde dag in Waalwijk zijn. Ook ‘s avonds en in het weekend staan we voor u klaar. Bel ons op 085 - 0043871 of mail info@plaagdieradvies.nl.

wespennest carport  wespennest dakgoot

Advies nodig of een afspraak maken?

Bel of WhatsApp op 085 - 0043871 of stuur een e-mail naar info@plaagdieradvies.nl en wij komen bij je langs voor een inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Laat een bericht achter en we nemen contact met je op

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 17.00 uur
Zondag: 11.00 - 15.00 uur

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in de regio's Breda, Tilburg, Waalwijk en Oosterhout. Zoek je hulp bij het aanpakkken van jouw ongedierteprobleem? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij jouw probleem kunnen oplossen.

NVP LOGO NVPB   vca