header-ongedierte-kakkerlakken Kakkerlakken - Plaagdier Advies

Kakkerlakken in huis

Werkwijze kakkenlakkenbestrijding

Kakkerlakken zijn kleine, snelle, bruinachtige diertjes die door de meeste mensen als onaangenaam en vies worden ervaren. Er zijn verschillende soorten kakkerlaken in Nederland. Iedere kakkerlakkensoort heeft zijn eigen leefwijze. Niet iedere kakkerlaksoort overleeft even goed onder dezelfde klimaatomstandigheden en niet iedere kakkerlakkensoort kan op dezelfde manier bestreden worden. De specialisten van Plaagdier Advies determineren de kakkerlak voor je om zo een passende bestrijding uit te kunnen voeren. Bij Plaagdier Advies begrijpen wij dat je snel van dit probleem af wilt.

Kakkerlakken dragen verschillende bacteriën en mijten bij zich en kunnen een onaangename geur verspreiden door de uitscheiding via de rugklier. Ook bevuilen kakkerlakken je voedsel.

Bestrijding van kakkerlakken

Wist je dat tientallen kakkerlakken een paar weken kunnen leven van één druppel vet? Daarom is het erg belangrijk dat je voor de bestrijding van kakkerlakken alles goed schoonmaakt, anders zullen de kakkerlakken mogelijk te weinig van het bestrijdingsmiddel binnen krijgen, waardoor onze specialisten niet het gewenste resultaat zullen boeken.

Kosten bestrijding kakkerlakken

Een kakkerlakkenbestrijding is bij Plaagdier Advies al mogelijk vanaf €125,00 *

*Let op! Dit is een prijsindicatie. De prijs kan per situatie verschillen, vraag altijd om de exacte prijs aan een van onze medewerkers om misverstanden te voorkomen.

Advies nodig of een afspraak maken?

Bel of WhatsApp op 085 - 0043871 of stuur een e-mail naar info@plaagdieradvies.nl en wij komen bij je langs voor een inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Laat een bericht achter en we nemen contact met je op

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 17.00 uur
Zondag: 11.00 - 15.00 uur

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in de regio's Breda, Tilburg, Waalwijk en Oosterhout. Zoek je hulp bij het aanpakkken van jouw ongedierteprobleem? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij jouw probleem kunnen oplossen.

NVP LOGO NVPB   vca