header-ongedierte-houtworm Boktor - Plaagdier Advies

Boktor bestrijden

Werkwijze boktorbestrijding

Boktor komt net als houtworm enkel en alleen in houtproducten voor. Boktor herken je doordat je bijvoorbeeld in uw draagbalken, houten stoelen of kastjes of in je houtenvloer plots kleine ovaalvormige gaatjes heeft zitten (circa 6 tot 9mm groot). Dit komt doordat de boktor hierdoor uit het hout is gekropen. De larven van de kever leven in het hout en na circa 3 tot 11 jaar zijn deze volgroeid en verpopt in het hout, op dat moment komen ze uit het hout. Doordat de kever zichzelf naar buiten heeft geknaagd door je hout, ontstaat het ovale gaatje, vaak tref je op of onder dit gaatje ook zaagsel aan.

Een ander teken van boktor is dat je op plaatsen op je hout een soort luchtbel ziet staan. Het hout is hier een klein beetje omhoog gaan staan, omdat de boktorlarf zichzelf hier langs heeft geknaagd. Op het moment dat je deze bel openkrabt met bijvoorbeeld een schroevendraaier, zul je zien dat hier voornamelijk zaagsel onder zit.

Kosten bestrijding boktor

Een boktorbestrijding is al mogelijk vanaf € 9,00 per m2 excl. BTW.

Advies nodig of een afspraak maken?

Je kunt ons 24/7 bereiken op 085 - 0043871 of info@plaagdieradvies.nl. Bel direct voor een afspraak en wij komen bij je langs voor een vrijblijvende inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Offerte of advies aanvragen

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

NVP LOGO NVPB

Werkgebied

Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.

Staat jouw regio niet omschreven op onze website, maar wil je toch gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.