Boktor bestrijden

Last van boktorren in huis? Wij zorgen ervoor dat je probleem snel wordt verholpen.

Wij zijn dé specialist in boktorrenbestrijding. Bel direct voor een oplossing op maat! Dé lokale boktorrenbestrijder met snelle, vakkundige en efficiënte service.

Bestrijding van boktor

Je hebt kleine ovaalvormige gaatjes in je draagbalken ontdekt. Die gaatjes van 6 tot 9 mm groot zijn het bewijs dat je boktor in huis hebt. Dat kan op termijn kwalijke gevolgen hebben, want de larven van de boktor knagen hele gangenstelsels in het hout. Daardoor wordt de constructie van je huis verzwakt. Als je de beestjes maar lang genoeg ongemoeid laat, ontstaat er instortingsgevaar. Snel en zorgvuldig boktor bestrijden is daarom erg belangrijk.

Van larf naar boktor

De larven van de boktor leven in het hout. Na 3 tot 11 jaar zijn deze volgroeid en verpopt. Als volwassen boktorren komen ze via de gaatjes uit het hout gekropen. Daarbij laten ze een klein hoopje zaagsel achter. Het kan ook zijn dat je op plaatsen op het hout een soort luchtbel ziet ontstaan. Het hout is hier een klein beetje omhoog gaan staan, doordat de boktorlarf zichzelf hierlangs heeft geknaagd.

Waarom Plaagdier Advies?

  • Snelle service bij boktor bestrijden
  • Boktorbestrijding vanaf € 9,00 per m2 excl. BTW
  • 10 jaar garantie op behandelen van boktor

Boktor/houtworm vaststellen

Wanneer je vermoedt dat hout in je woning of bedrijfspand is aangetast door boktor larven, is het goed om op de volgende dingen te letten:

  1. Je kunt de grotere larven in het hout horen knagen bij warm en zonnig weer
  2. Zoek naar cilindervormige/ovale openingen. Dit zijn de uitvliegopeningen van de larven.
  3. De larven maken gangen vlak onder het oppervlak van het hout. Door met een priem of schroevendraaier in het hout te prikken kun je zien of er gangen aanwezig zijn in het hout.

De boktor - ook wel huisboktor genoemd - kun je vrijwel overal terugvinden waar hout aanwezig is. Je vindt de boktor in de houten balken in je woning, bijvoorveeld in de vloeren of op zolder. Zelfs in houten meubels kom je de boktor tegen. Zijn je vloeren, balken of grote houten voorwerpen zichtbaar aangetast, schakel ons dan direct in. Wij helpen je met het verdelgen van de boktor.

boktor bestrijden kosten

Boktor bestrijden kosten

Wij bieden boktorbestrijding vanaf € 9,00 per m2 excl. BTW. Vaak is alleen impregneren voldoende, soms is een nog grondigere aanpak wenselijk. Dan krabben we de balken schoon en leggen we de gangenstelsels bloot. Vervolgens injecteren we het hout met een middel dat alle larven doodt. Wij zorgen dat je voorgoed van de boktor af bent.

10 jaar garantie op boktor bestrijding

Bestrijdingsmiddelen die je zelf in de winkel kunt kopen, werken helaas niet afdoende. Ze doden niet alle larven en er blijven eitjes over, waardoor het probleem weer van voren af aan kan beginnen. Schakel daarom Plaagdier Advies in. Wij werken enkel met professionele middelen die korte metten maken met de boktor. Laat ons je boktor probleem behandelen en je raakt definitief van deze lastpost af. We geven maar liefst 10 jaar garantie op ons werk.

Advies nodig of een afspraak maken?

Bel of WhatsApp op 085 - 0043871 of stuur een e-mail naar info@plaagdieradvies.nl en wij komen bij je langs voor een inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Laat een bericht achter en we nemen contact met je op

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 17.00 uur
Zondag: 11.00 - 15.00 uur

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in de regio's Breda, Tilburg, Waalwijk en Oosterhout. Zoek je hulp bij het aanpakkken van jouw ongedierteprobleem? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij jouw probleem kunnen oplossen.

NVP LOGO NVPB   vca