Wespennest verwijderen Tilburg

De ongediertebestrijders van Plaagdier Advies zijn er in gespecialiseerd om je wespennest in Tilburg vakkundig en snel uit te roeien. Wij zijn gevestigd in de regio Breda en zijn dagelijks actief in onder meer Tilburg, Goirle, Riel, Berkel-Enschot, Kerkhoven, Udenhout, Gilze, Rijen, Moergestel, Oisterwijk en Loon op Zand.

Wespennest verwijderen Tilburg

Wespenbestrijding vanaf € 50,00

Wanneer de zomer in aantocht is, komen ook wespen weer om de hoek kijken. Wespenbestrijding is een lastige klus en daarom kun je het beste een professional van Plaagdier Advies inschakelen. Wanneer je het wespennest verwijdert, zullen ook de zwart-gele bewoners vertrekken. 

Waarom Plaagdier Advies?

 • Lokale ongediertebestrijder in regio Tilburg
 • Snelle service bij het oplossen van wespenoverlast
 • 100% garantie op de bestrijding
 • Gecertificeerde en klantvriendelijke ongediertebestrijders
 • Vrijblijvend advies om overlast in de toekomst te voorkomen
 • Zie je na 5 dagen nog steeds wespen? Dan komen wij kosteloos bij je terug!

Professionele wespenbestrijding in Tilburg

Een wespennest zit vaak goed verstopt. Het kan in alle kieren en scheuren van uw woning, tuinhuis of garage zitten. Het kan zelfs in de spouw zitten. Door het volgen van de aanvliegroute van de wespen bepalen wij waar de ingangen van het nest zich bevinden. In deze ingangen spuiten we wespenpoeder, waardoor de wespen suf worden. De wespen zullen het poeder zelf in het nest brengen, waardoor het nest van binnenuit bestrijd wordt. Dit professionele wespenpoeder kan en mag alleen gebruikt worden door gecertificeerde ongediertebestrijders. Plaagdier Advies is gespecialiseerd in het bestrijden van wespen en kan daardoor 100% garantie geven op de wespenbestrijding.

Kosten wespennest verwijderen

Zelf een wespennest of bijennest verwijderen is erg gevaarlijk. Wespen kunnen agressief zijn en kunnen je meerdere malen steken. Bij sommige mensen kan er dan zelfs een allergische reactie ontstaan. Schakel daarom liever de wespenbestrijders van Plaagdier Advies in. De prijs voor het verwijderen van een wespennest is afhankelijk van een aantal factoren:

 • Moet het nest nog worden opgespoord?
 • Is het nest goed bereikbaar?
 • Hoeveel tijd is er nodig voor de verwijdering van het wespennest?
 • Welke middelen zijn er nodig om het nest te verwijderen?
 • Moeten er preventieve maatregelen worden getroffen?

Wij zijn een lokale ongediertebestrijder in de regio Tilburg en kunnen daardoor scherpe tarieven hanteren. We maken heldere en eerlijke prijsafspraken voor het verwijderen van je wespennest. Een wespenbestrijding is al mogelijk vanaf € 50,00.

Een wespennest herkennen?

Een wespennest herken je doordat je voortdurend onder bijvoorbeeld je dakpannen, in je spouwmuur, in je bossen of een ander (klein) gaatje wespen heel druk in- en uit ziet vliegen. Wespen zijn van zichzelf niet agressief, dit gebeurt pas op het moment dat je ze verstoort. Probeer daarom ook niet zelf het wespennest te bestrijden, de kans dat je gestoken wordt is erg groot!

wespennest carport  wespennest dakgoot

Tips bij wespenbestrijding

Een wespennest verwijderen in Tilburg wordt niet altijd gezien als prioriteit. Vaak weten inwoners niet dat een wespennest tot wel 25.000 wespen kan aantrekken. Laat je het wespennest zitten? Dan loop je het risico dat het groter wordt en voor (nog meer) overlast zal zorgen. Op het gebied van wespen bestrijden geven wij jou de volgende tips:

 1. Ramen en deuren gesloten houden: zo houd je wespen buiten.
 2. Controleer of het nest actief is door goed te luisteren.
 3. Gooi geen water over het wespennest, hierdoor worden wespen agressief.
 4. Sla een wespennest nooit kapot, dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen.

Hoe snel kan een wespennest verwijderd worden?

Vaak kunnen wij dezelfde dag bij je ter plaatse zijn. Uiteraard kun je zelf ook voor een andere dag of tijdstip te kiezen. Wij streven ernaar om het wespennest zo snel mogelijk bij je te verwijderen. Vanwege onze lokale werkzaamheden in de regio Tilburg hebben wij snelle aanrijtijden en hoef je niet lang te wachten om van je wespenoverlast verlost te zijn.

Advies nodig of een afspraak maken?

Bel of WhatsApp op 085 - 0043871 of stuur een e-mail naar info@plaagdieradvies.nl en wij komen bij je langs voor een inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Laat een bericht achter en we nemen contact met je op

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 17.00 uur
Zondag: 11.00 - 15.00 uur

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in de regio's Breda, Tilburg, Waalwijk en Oosterhout. Zoek je hulp bij het aanpakkken van jouw ongedierteprobleem? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij jouw probleem kunnen oplossen.

NVP LOGO NVPB   vca