Spinnen bestrijden

Wij bestrijden snel en effectief spinnen in je huis, bedrijfspand of magazijn.

Wij zijn dé specialist in spinnen bestrijding. Bel direct voor een oplossing op maat! Dé lokale spinnenbestrijder met snelle, vakkundige en efficiënte service.

{show urls="ongedierte/spinnen?bestrijding"}

Overlast van spinnen

Werkwijze spinnenbestrijding

In Nederland komen verschillende soorten spinnen voor, van groot tot klein. De spinnen die in Nederland voorkomen zijn niet giftig, maar toch kunnen ze erg vervelend zijn. Indien je veel last van spinnen hebt rondom uw gebouw, kan dit voor behoorlijk wat overlast en vervuiling veroorzaken.

Spinnen kruipen in de naden en kieren van je gebouw, dit kan bijvoorbeeld onder de dakgoot of in de spouwvoeg in je muur zijn. Hier leggen spinnen hun eitjes, deze eitjes zitten in ei zakjes. Een ei zakje kan enkele tot duizenden eitjes bevatten, dit hangt af van de soort spin.

Het is in Nederland verboden om spinnen buitenhuis te bestrijden met een biociden, om deze reden gebruiken wij bij het bestreden van spinnen een 100% biologisch afbreekbaar middel.

Kosten bestrijding spinnen

Een spinnenbestrijding is bij Plaagdier Advies al mogelijk vanaf € 65,00 *

*Let op! Dit is een prijsindicatie. De prijs kan per situatie afwijken, vraag altijd om de exacte prijs aan een van onze medewerkers om misverstanden te voorkomen.

{show-else}

Overlast van spinnen, geen prettig gevoel

In Nederland komen verschillende soorten spinnen voor, van groot tot klein. Spinnen doen niemand kwaad en brengen geen schade toe aan de gezondheid, maar te veel spinnen is gewoon onprettig. Spinnen rondom je huis of bedrijfspand kunnen wel voor overlast en vervuiling zorgen. Angst voor spinnen speelt ook vaak een grote rol, in je eigen domein wil je je gewoon veilig en prettig voelen.

Waarom Plaagdier Advies?

  • Snelle service bij het bestrijden van spinnen
  • Spinnen bestrijden vanaf € 65,00
  • Vrijblijvend advies om overlast in de toekomst te voorkomen
  • Wij werken met milieu- en diervriendelijke bestrijdingsmethoden

Leefwijze en groei van spinnen

Spinnen kruipen in de naden en kieren van je gebouw, dit kan bijvoorbeeld onder de dakgoot of in de spouwvoeg in je muur zijn. Hier leggen spinnen hun eitjes, deze eitjes zitten in ei zakjes. Een ei zakje kan enkele tot duizenden eitjes bevatten, dit hangt af van de spinnensoort.

Weren van spinnen

Het is in Nederland verboden om spinnen buitenhuis te bestrijden met een biociden. Daarom gebruiken wij bij het bestrijden van spinnen een 100% biologisch afbreekbaar middel. Eerst vegen we de te behandelen oppervlakken schoon. Daarna spuiten we het middel op een oppervlak. Probeert de spin hierna een web te weven op die plek? Dan zal door het middel het spinrag niet kunnen hechten.

Naast deze methode bestrijden we ook spinnen door zo veel mogelijk kieren en naden te dichten, zodat de spinnen niet meer zo makkelijk in het gebouw kunnen kruipen.

Kosten bestrijding spinnen

Een spinnenbestrijding is bij Plaagdier Advies al mogelijk vanaf € 65,00 *. Het middel dat wij gebruiken werkt 4 tot 6 maanden. Wij adviseren daarom om je woning 2x per jaar te laten behandelen. De eerste keer bij de start van het spinnenseizoen in april. De tweede keer in november voor aanvang van de winter.

*Let op! Dit is een prijsindicatie. De prijs kan per situatie afwijken, vraag een inspectie door onze medewerkers aan om misverstanden te voorkomen.

{/show}

Advies nodig of een afspraak maken?

Bel of WhatsApp op 085 - 0043871 of stuur een e-mail naar info@plaagdieradvies.nl en wij komen bij je langs voor een inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Laat een bericht achter en we nemen contact met je op

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 17.00 uur
Zondag: 11.00 - 15.00 uur

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in de regio's Breda, Tilburg, Waalwijk en Oosterhout. Zoek je hulp bij het aanpakkken van jouw ongedierteprobleem? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij jouw probleem kunnen oplossen.

NVP LOGO NVPB   vca