header-ongedierte-kakkerlakken Industriële productie - Plaagdier Advies

Industriële productie

In de industriële productie draait alles om de kwaliteit van je product.

Indien je als bedrijf werkzaam bent in de industriële productie, dan draait alles in je bedrijf om de kwaliteit van de producten die je levert. Ongewenste indringers zoals bijvoorbeeld muizen, ratten, vliegen of kakkerlakken zijn dan ook absoluut niet wenselijk.

Bij Plaagdier Advies werken wij onder het mom van ‘voorkomen is beter dan bestrijden’. Tijdens onze grondige inspectie rondes brengen wij de eventuele gevaren voor je bedrijf in kaart om deze voor te blijven. Onze ongediertebestrijders zijn er in gespecialiseerd om gevaren vroegtijdig te herkennen, zodat een eventuele bestrijding voorkomen kan worden, IPM (Integrated Pest Management) is de norm hoe wij werken. Dit betekent tijdig signaleren, rapporteren en plaagdieren beheersen. Dit heeft als voordeel dat er geen nadelige effecten en kosten zijn ten gevolgen van schade door plaagdieren.

Door een erkend plaagdiermanagementbedrijf in te schakelen wordt er een ongediertebestrijdingsplan op maat voor je gemaakt. Dit plan voldoet aan de door afgesproken normen zoals HACCP, IFS, BRC, AIB of FSSC 22000.

Bij Plaagdier Advies ontvang je op tijd passende adviezen met betrekking tot plaagdiermanagement en worden eventuele acties uitgevoerd om kosten in de toekomst te besparen. Continuïteit van je bedrifjsproces heeft hierbij de hoogste prioriteit.

Advies nodig of een afspraak maken?

Je kunt ons 24/7 bereiken op 085 - 0043871 of info@plaagdieradvies.nl. Bel direct voor een afspraak en wij komen bij je langs voor een vrijblijvende inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Offerte of advies aanvragen

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

NVP LOGO NVPB

Werkgebied

Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.

Staat jouw regio niet omschreven op onze website, maar wil je toch gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.