header-ongedierte-kakkerlakken Industriële productie - Plaagdier Advies

Industriële productie

In de industriële productie draait alles om de kwaliteit van je product.

Indien je als bedrijf werkzaam bent in de industriële productie, dan draait alles in je bedrijf om de kwaliteit van de producten die je levert. Ongewenste indringers zoals bijvoorbeeld muizen, ratten, vliegen of kakkerlakken zijn dan ook absoluut niet wenselijk.

Bij Plaagdier Advies werken wij onder het mom van ‘voorkomen is beter dan bestrijden’. Tijdens onze grondige inspectie rondes brengen wij de eventuele gevaren voor je bedrijf in kaart om deze voor te blijven. Onze ongediertebestrijders zijn er in gespecialiseerd om gevaren vroegtijdig te herkennen, zodat een eventuele bestrijding voorkomen kan worden, IPM (Integrated Pest Management) is de norm hoe wij werken. Dit betekent tijdig signaleren, rapporteren en plaagdieren beheersen. Dit heeft als voordeel dat er geen nadelige effecten en kosten zijn ten gevolgen van schade door plaagdieren.

Door een erkend plaagdiermanagementbedrijf in te schakelen wordt er een ongediertebestrijdingsplan op maat voor je gemaakt. Dit plan voldoet aan de door afgesproken normen zoals HACCP, IFS, BRC, AIB of FSSC 22000.

Bij Plaagdier Advies ontvang je op tijd passende adviezen met betrekking tot plaagdiermanagement en worden eventuele acties uitgevoerd om kosten in de toekomst te besparen. Continuïteit van je bedrifjsproces heeft hierbij de hoogste prioriteit.

Advies nodig of een afspraak maken?

Bel of WhatsApp op 085 - 0043871 of stuur een e-mail naar info@plaagdieradvies.nl en wij komen bij je langs voor een inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Laat een bericht achter en we nemen contact met je op

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 17.00 uur
Zondag: 11.00 - 15.00 uur

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in de regio's Breda, Tilburg, Waalwijk en Oosterhout. Zoek je hulp bij het aanpakkken van jouw ongedierteprobleem? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij jouw probleem kunnen oplossen.

NVP LOGO NVPB   vca