header-ongedierte-kevers Over ons - Plaagdier Advies

Over ons

Dé specialist in plaagdiermanagement

Plaagdier Advies is een jong, snelgroeiend bedrijf. De medewerkers van Plaagdier Advies staan dagelijks voor je klaar. Bij Plaagdier Advies zijn alle medewerkers in het bezit van een vakbekwaamheidsdiploma. Om de algemene kennis van onze medewerkers hoog te houden, volgen zij minimaal 1 cursus per jaar. Door de brede kennis van de plaagdierbestrijdingstechnischi kun je bij ons altijd rekenen op een betrouwbare en goede service.

Plaagdier Advies verleent zijn diensten in alle mogelijke sectoren, van de industriële productie tot vastgoed. Maar ook staan de medewerkers van Plaagdier Advies klaar voor particulieren, overheden en instanties.

Voorkomen is beter dan bestrijden

Bij Plaagdier Advies streven wij er naar om zo min mogelijk gif te gebruiken en zoveel mogelijk te bestrijden doormiddel van wering en habitatmanagement. Er wordt gewerkt onder de bedrijfsfylosofie “voorkomen is beter dan bestrijden”. Door middel van IPM (Integrated Pest Management) worden de gevaarlijke zones in je bedrijf of woning in kaart gebracht en krijgen jij, je werknemers en wij duidelijk in kaart waar de gevaren zitten met betrekking tot het ontstaan van de overlast van plaagdieren.

Wij zijn bekend met de normen van AIB, BRC en HACCP. Hierdoor kunnen wij je voor iedere situatie een passend bestrijdingsplan aanbieden, welke zo diervriendelijk mogelijk is.

Advies nodig of een afspraak maken?

Bel of WhatsApp op 085 - 0043871 of stuur een e-mail naar info@plaagdieradvies.nl en wij komen bij je langs voor een inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Laat een bericht achter en we nemen contact met je op

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 17.00 uur
Zondag: 11.00 - 15.00 uur

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in de regio's Breda, Tilburg, Waalwijk en Oosterhout. Zoek je hulp bij het aanpakkken van jouw ongedierteprobleem? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij jouw probleem kunnen oplossen.

NVP LOGO NVPB   vca