header-ongedierte-muizen Facilitaire dienstverlening - Plaagdier Advies

Facilitaire dienstverlening

In de facilitaire dienstverlening ben jij verantwoordelijk voor ongediertebestrijding

Wanneer je werkzaam bent in de facilitaire dienstverlening heb je veel te regelen. Je bent verantwoordelijk van de logistieke en huishoudelijke taken tot aan het verzorgen van de maaltijden. Niets is belangrijker dan het ontnomen worden van zorgen. Ongedierte zoals vliegen, mieren en muizen zijn in je bedrijf niet gewenst deze kunnen door het vervuilen van uw voeding problemen veroorzaken zoals salmonella en E.coli. Zij kunnen ook schade aanrichten aan uw apparaten door het doorknagen van de elektriciteit kabels.  Bij Plaagdier Advies staan wij voor je klaar om deze zorgen weg te nemen.

Als erkend plaagdiermanagementbedrijf maken wij een ongediertebestrijdingsplan op maat voor je, wat voldoet aan de HACCP normen. Zo blijven zowel je gebouw(en) als je producten optimaal beschermd tegen plaagdieren. Bij Plaagdier Advies ontvang je op tijd passende adviezen met betrekking tot plaagdiermanagement en worden eventuele acties uitgevoerd om kosten in de toekomst te besparen.

Advies nodig of een afspraak maken?

Je kunt ons 24/7 bereiken op 085 - 0043871 of info@plaagdieradvies.nl. Bel direct voor een afspraak en wij komen bij je langs voor een vrijblijvende inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Offerte of advies aanvragen

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

NVP LOGO NVPB

Werkgebied

Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.

Staat jouw regio niet omschreven op onze website, maar wil je toch gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.