header-ongedierte-ratten Transport & logistiek - Plaagdier Advies

Transport & logistiek

Logistieke locaties zijn kwetsbaar voor plaagdieren

Locaties waar logistieke activiteiten plaats vinden, hebben over het algemeen een verhoogd risico en zijn kwetsbaar voor plaagdieren. Als je efficiënter kunt werken door verstoringen van het proces te voorkomen, dan geeft dit een prima uitganspunt voor een samenwerking.

Overlast die je kunt ervaren ontstaat door de grote hoeveelheid externe en interne transportbewegingen. Plaagdieren kunnen zichzelf hierdoor makkelijker van binnen naar buiten verplaatsen via openstaande deuren of via aangeleverde goederen. Schade aan verpakkingen of vervuiling door uitwerpselen zijn  absoluut niet wenselijk.

Bij Plaagdier Advies werken wij onder het mom van ‘voorkomen is beter dan bestrijden’.  Tijdens onze grondige inspectie rondes brengen wij de eventuele gevaren voor je bedrijf in kaart om deze voor te blijven. Onze ongediertebestrijders zijn er in gespecialiseerd om gevaren vroegtijdig te herkennen, zodat een eventuele bestrijding voorkomen kan worden.

IPM (Integrated Pest Management) is de norm hoe wij werken: Tijdig signaleren, rapporteren en plaagdieren beheersen. Dit heeft als voordeel dat er geen nadelige effecten en kosten zijn ten gevolgen van schade door plaagdieren. Als erkend plaagdiermanagementbedrijf maken wij een ongediertebestrijdingsplan op maat voor je, wat voldoet aan de door juu gestelde norm, zoals BRC Storage & Distribution.

Voor ons is het vanzelfsprekend dat vervuiling door plaagdieren onaanvaardbaar is. Het is een schade post en heeft gevolgen voor je kwaliteitsnorm. Bij Plaagdier Advies ontvang je op tijd passende adviezen met betrekking tot plaagdiermanagement en worden eventuele acties uitgevoerd om kosten in de toekomst te besparen. Continuïteit van je bedrifjsproces heeft hierbij de hoogste prioriteit.

Advies nodig of een afspraak maken?

Je kunt ons 24/7 bereiken op 085 - 0043871 of info@plaagdieradvies.nl. Bel direct voor een afspraak en wij komen bij je langs voor een vrijblijvende inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Offerte of advies aanvragen

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

NVP LOGO NVPB

Werkgebied

Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.

Staat jouw regio niet omschreven op onze website, maar wil je toch gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.