Wespennest verwijderen Dordrecht

De ongediertebestrijders van Plaagdier Advies zijn er in gespecialiseerd om je wespennest in Dordrecht vakkundig en snel uit te roeien. Wij zijn gevestigd in de regio Breda en zijn dagelijks actief in onder meer Dordrecht, Lage Zwaluwe, Maasijk en Werkendam.

Wespennest verwijderen Dordrecht

Wespenbestrijding vanaf € 50,00

Met de zomerperiode in aantocht, zal je in Dordrecht steeds meer wespen tegenkomen. Onze zwart-gele vrienden kennen niet de grenzen van onze persoonlijke leefomgeving. Zonder pardon bouwen ze hun wespennest in daken, tuinhuisjes en spouwmuren in Dordrecht. Met z’n honderden of duizenden vliegen ze de hele zomer af en aan. Alleen wanneer hun nest wordt verwijderd, zullen ze een ander onderkomen zoeken. Dat is echter een gevaarlijke en specialistische klus! Schakel daarom voor het verwijderen van je wespennest in Dordrecht altijd een professionele ongediertebestrijder in.

Waarom Plaagdier Advies?

  • Lokale ongediertebestrijder in regio Dordrecht
  • Snelle service bij het oplossen van wespenoverlast
  • 100% garantie op de bestrijding
  • Gecertificeerde en klantvriendelijke ongediertebestrijders
  • Vrijblijvend advies om overlast in de toekomst te voorkomen
  • Zie je na 5 dagen nog steeds wespen? Dan komen wij kosteloos bij je terug!

Professionele wespenbestrijding in Dordrecht

Een wespennest zit vaak goed verstopt. Het kan in alle kieren en scheuren van uw woning, tuinhuis of garage zitten. Het kan zelfs in de spouw zitten. Door het volgen van de aanvliegroute van de wespen bepalen wij waar de ingangen van het nest zich bevinden. In deze ingangen spuiten we wespenpoeder, waardoor de wespen suf worden. De wespen zullen het poeder zelf in het nest brengen, waardoor het nest van binnenuit bestrijd wordt. Dit professionele wespenpoeder kan en mag alleen gebruikt worden door gecertificeerde ongediertebestrijders. Plaagdier Advies is gespecialiseerd in het bestrijden van wespen en kan daardoor 100% garantie geven op de wespenbestrijding.

Een wespennest opsporen

Wespennesten zitten vaak verstopt op onopvallende plekken: in kieren en scheuren in je woning in Dordrecht, binnenin de spouwmuur, onder de dakpannen… Het is maar te hopen dat je ze op tijd spot. Wespen kennen namelijk geen genade: wanneer ze het gevoel hebben dat je hun nest of strooptocht verstoort, zullen ze zonder al te veel twijfel hun angel in je vel zetten. Wij sporen de ingangen van het nest op, door de aanvliegroute van de wespen te volgen. Vervolgens bestrijden we het wespennest van binnenuit, door professioneel wespenpoeder in de ingang te spuiten. De wespen brengen het poeder vervolgens zelf naar binnen. Het poeder is alleen verkrijgbaar voor gecertificeerde ongediertebestrijders

Wees er vroeg bij

Een bevruchte koningin legt in het voorjaar het begin van een nest aan. Als het nest af is begint ze eitjes te leggen. In de meest gunstige situatie spot je het wespennest voordat de eitjes uitkomen en de wespen actief worden. Als er nog geen wespen af en aan vliegen, hoe herken je het wespennest dan in een vroeg stadium? Een beginnend wespennest ziet eruit als dun papier, met allemaal vakjes in honingraatvorm. De koningin legt haar eitjes in in de vakjes, die ze vervolgens dichtmaakt. De kleur van een wespennest is grijs, geel of roodbruin. Heb je een wespennest in Dordrecht gespot, neem dan direct contact op met Plaagdieradvies. 

Professionele wespenbestrijding in Dordrecht

Plaagdieradvies staat voor professionele wespenbestrijding in de omgeving Dordrecht. Voor het verwijderen van een wespennest in Dordrecht kunnen we vaak dezelfde dag ter plekke zijn. Heb je het vermoeden dat je met een wespennest te maken hebt, bel ons dan direct. Ook 's avonds en in het weekend staan we klaar om jouw wespennest in Dordrecht te verwijderen. We zijn dagelijks bereikbaar op 085 - 0043871 of info@plaagdieradvies.nl.

wespennest carport  wespennest dakgoot

Hoe snel kan een wespennest verwijderd worden?

Vaak kunnen wij dezelfde dag bij je ter plaatse zijn. Uiteraard kun je zelf ook voor een andere dag of tijdstip te kiezen. Wij streven ernaar om het wespennest zo snel mogelijk bij je te verwijderen. Vanwege onze lokale werkzaamheden in de regio Dordracht hebben wij snelle aanrijtijden en hoef je niet lang te wachten om van je wespenoverlast verlost te zijn.

Advies nodig of een afspraak maken?

Bel of WhatsApp op 085 - 0043871 of stuur een e-mail naar info@plaagdieradvies.nl en wij komen bij je langs voor een inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Laat een bericht achter en we nemen contact met je op

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 17.00 uur
Zondag: 11.00 - 15.00 uur

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in de regio's Breda, Tilburg, Waalwijk en Oosterhout. Zoek je hulp bij het aanpakkken van jouw ongedierteprobleem? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij jouw probleem kunnen oplossen.

NVP LOGO NVPB   vca