Houtworm bestrijden

Last van houtwormen? Wij zorgen ervoor dat je probleem snel wordt verholpen!

Wij zijn dé lokale houtwormenbestrijder met snelle, vakkundige en efficiënte service. Wij geven je altijd 100% garantie op de bestrijding van houtworm.

{show urls="ongedierte/houtworm?bestrijding"}

Houtworm bestrijden

Werkwijze houtwormbestrijding

Houtworm komt enkel en alleen voor in producten van hout. Houtworm herken je doordat je bijvoorbeeld in je draagbalken, houten stoelen of kastjes of in je houtvloer plots kleine cirkelvormige gaatjes heeft zitten (circa 1 tot 3mm groot). Dit komt doordat de houtwormkever hierdoor uit het hout is gekropen.

De larven van de kever leven in je hout en na circa 3 jaar zijn deze volgroeid en verpopt in het hout, op dat moment komen ze naar buitent. Wanneer dit is gebeurd, tref je een klein rond gaatje aan met daarop of onder een klein hoopje zaagsel. Door dit gaatje is de kever uit het hout gekomen en naar buiten gevlogen.

Kosten bestrijding houtworm

Een houtwormbestrijding is al mogelijk vanaf € 6,00 per m2 excl. BTW

{show-else}

Houtworm laten bestrijden

Je hebt kleine cirkelvormige gaatjes in je houtwerk ontdekt, bijvoorbeeld in je meubels, vloer, draagbalken of kapconstructie. Die gaatjes zijn het bewijs dat je houtworm in huis hebt. Dat is geen goed nieuws, want de larven van de houtworm kunnen meterslange gangen in het hout graven. Je kunt je voorstellen dat de constructie daar flink onder gaat lijden. Als de constructie onbetrouwbaar wordt, ontstaat er instortingsgevaar.

De larven zijn het probleem

Men denkt vaak dat de houtwormkever voor schade aan houten meubels en constructies zorgt. Maar dat is niet juis, de larven van deze kever zijn juist het probleem. De vaalwitte larven leven in het hout en hebben een lengte van 5 tot 15 millimeter. De verzamelnaam van de larven van verschillende houtwormkevers is houtworm. Na ongeveer drie jaar zijn deze volgroeid en verpopt. Vervolgens komen ze naar buiten en laten hierbij een rond gaatje van 1 tot 3 mm groot achter. Daarop of ernaast vind je wat zaagsel, wat het boormeel van de beestjes is. Eenmaal buitengekomen vliegt de houtwormkever uit. Volwassen kevers gaan paren.

Waarom Plaagdier Advies?

  • Snelle service bij houtworm bestrijden
  • Ook bestrijding 's avonds & in het weekend!
  • Houtworm behandelen vanaf € 6,00 per m2 excl. BTW
  • 10 jaar garantie op  houtwormbestrijding

Houtworm bestrijden: hoe kom ik ervan af?

Ga niet zelf aan de slag met bestrijdingsmiddelen die je in de winkel kunt kopen. Ze doden niet alle houtwormen en ook blijven er eitjes over. Deze middelen werken dus niet afdoende. Bovendien is gif wat particulier verkocht wordt voor de bestrijding van houtworm zéér gevaarlijk voor je gezondheid! Schakel in plaats daarvan Plaagdier Advies in. Bestrijden doen wij enkel met professionele middelen die bewezen effectief zijn. In slechts één bezoek zorgen wij ervoor dat je van de houtworm afkomt.

10 jaar garantie op bestrijding houtworm

Wij richten ons niet alleen op bestrijding van houtworm, maar ook op het behandelen van de oorzaken van de houtworm plaag. Met onze gespecialiseerde methode is houtworm gegarandeerd snel verdwenen. Definitief! Op het resultaat krijg je maar liefst 10 jaar garantie.

houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden kosten

Voor het bestrijden van houtwormen is vakkundige kennis nodig. Wij adviseren altijd om hulp in te schakelen van een gespecialiseerde ongediertebestrijder. De kosten voor houtworm bestrijding hangt af van verschillende factoren waaronder:

  • De locatie van de houtwormen
  • Omvang van de houtworm plaag
  • Benodigde tijd, materialen en bestrijdingsmiddelen
  • Preventiemaatregelen indien nodig

Houtworm behandelen is bij Plaagdier Advies al mogelijk vanaf € 6,00 per m2 excl. BTW. Met die investering voorkom je dat je later voor enorme kosten door schade komt te staan. Wij geven je altijd 100% garantie op het behandelen van houtworm!

{/show}

Advies nodig of een afspraak maken?

Bel of WhatsApp op 085 - 0043871 of stuur een e-mail naar info@plaagdieradvies.nl en wij komen bij je langs voor een inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Laat een bericht achter en we nemen contact met je op

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 17.00 uur
Zondag: 11.00 - 15.00 uur

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in de regio's Breda, Tilburg, Waalwijk en Oosterhout. Zoek je hulp bij het aanpakkken van jouw ongedierteprobleem? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij jouw probleem kunnen oplossen.

NVP LOGO NVPB   vca