Ongediertebestrijding Breda

Professionele bestrijding van ongedierte

Heb je overlast van ongedierte in je woning of bedrijf? Zoek je een bedrijf in ongedierte bestrijding in Breda? Als lokale ongediertebestrijder helpen wij je zorgvuldig, efficiënt en snel! Dagelijks zijn wij actief in onder meer Breda, Etten-Leur, Rijsbergen, Bavel, Effen, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout.

Professionele ongediertebestrijding in Breda

Onze gecertificeerde bestrijders zijn knaagdieren, houtaantasters, kruipende insecten en vliegende insecten allemaal de baas. Tijdens een inspectie geven wij je advies op maat voor je ongedierteprobleem en kunnen we direct een plan van aanpak maken. Wij proberen je altijd snel te helpen, neem vandaag nog contact op voor een afspraak.

Er zijn vele soorten ongedierte. Soms is het overduidelijk van welk soort ongedierte je last hebt, bijvoorbeeld van wespen of muizen. Echter is het in andere gevallen lastiger om te beoordelen welk soort ongedierte voor overlast zorgt. Zo is het namelijk lastig om bijvoorbeeld de verschillen tussen papiervisjes of zilvervisjes te herkennen. Voor ongediertebestrijding in Breda kun je een afspraak met ons maken. Wij bestrijden vele soorten ongedierte in huis en rondom gebouwen van bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in Breda.

Waarom Plaagdier Advies?

  • Lokale ongediertebestrijder in regio Breda
  • Snelle service bij het overlast van ongedierte
  • Effectieve bestrijding tegen een gunstige prijs
  • Gecertificeerde en klantvriendelijke ongediertebestrijders
  • Vrijblijvend advies om overlast in de toekomst te voorkomen

Ongedierte bestrijding Breda: Allround en ervaren

Bij overlast van ongedierte wil je dit probleem natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Daarom zoek je een professional die dit begrijpt. De gecertificeerde ongedierte bestrijding specialisten van Plaagdier Advies helpen je met het verwijderen en voorkomen van ongewenste gasten. Je kunt ons bellen op 085 - 0043871 om direct een afspraak te maken voor een grondige inspectie. Tijdens deze inspectie zal onze specialist uw woning en/of bedrijf in Breda inspecteren en observeren. Op deze manier krijgen wij een goed inzicht in de omvang én de oorzaak van het ongedierteprobleem. Je ontvangt daarna van ons passend advies voor jouw probleem.

Ons advies is altijd gericht op ongediertepreventie, zodat je de problemen met ongedierte op lange termijn kunt voorkomen. Door de brede kennis van onze bestrijdingstechnici kun je bij ons altijd rekenen op betrouwbaar en goed advies.

Ongedierte in huis? Bel ons!

Als je last hebt van ongedierte, twijfel dan niet om ons te bellen. In veel gevallen weten wij op basis van je beschrijving al wat er aan de hand is. Bel ons direct op 085 - 0043871 zodat we jou kunnen helpen aan een oplossing. Je kunt ook het formulier onderaan de website invullen, hiermee kun je foto's toevoegen van je ongedierteprobleem. Bij ongediertebestrijding zijn alle details van belang, zorg dus dat je ons zo goed mogelijk informeert over jouw probleem. Onze experts in Breda hebben een vakbekwaamheidsdiploma en brede kennis van ongedierte zodat we je bij ieder probleem kunnen bijstaan.

Dus heb je last van ongedierte? Wij helpen je er snel vanaf! Plaagdier Advies is gespecialiseerd in ongediertebestrijding voor Midden Brabant. Hieronder vallen onder meer Breda, Teteringen, Prinsenbeek, Ulvenhout en Bavel. Onze kracht is dat wij altijd snel op locatie kunnen zijn.

Bel direct: 085 - 0043871

boktor bestrijden

Schade door ongedierte

Ongedierte kan veel schade veroorzaken aan je woning, bedrijfspand en bezittingen. Insecten zoals houtworm en boktor richten veel schade aan. Deze ongediertesoorten knagen hele gangenstelsels in het hout. Daardoor wordt de constructie van je pand verzwakt. Daarnaast verspreiden knaagdieren zoals ratten snel bacteriën en ziektes, waardoor mensen ziek kunnen worden. Ongedierte bestrijden is Breda is daarom van groot belang, zodat gezondheid en veiligheid gegarandeerd worden.

Hoe snel kan ongedierte verwijderd worden?

Als je nu belt, is onze specialist vaak de volgende dag al aanwezig! En dit voor een scherpe prijs! Je betaalt dus nooit te veel voor het verjagen, weren of bestrijden van ongedierte. Uiteraard kun je zelf ook voor een andere dag of tijdstip te kiezen. Wij streven ernaar om ongedierte zo snel mogelijk bij je te verwijderen. Vanwege onze lokale werkzaamheden in de regio Breda hebben wij snelle aanrijtijden en hoef je niet lang te wachten om van je ongedierte verlost te zijn.

Ongediertepreventie Breda

Naast ongedierte bestrijden, houden we ons ook bezig met ongedierte weren. Onze bedrijfsfilosofie is dan ook niet voor niets "voorkomen is beter dan bestrijden". Daarom is ongediertepreventie in Breda misschien nog wel belangrijker dan ongediertebestrijding.

Plaagdier Advies ongediertebestrijding is bij bedrijven in Breda actief in verschillende branches, van horeca, bakkerijen en industrie tot het onderwijs en de gezondheidszorg. Wij werken onder andere op kantoren en in fabriekshallen.

Ongediertepreventieplan bij bedrijven

Voor bedrijven in Breda hebben wij onderhoudsabonnementen voor ongediertepreventie. Dit houdt in dat we periodiek inspecteren op de aanwezigheid van ongedierte. We maken een ongediertepreventieplan voor je bedrijf om de schade door plaagdieren zoveel mogelijk te beperken. We houden vanzelfsprekend rekening met de eisen en regelgeving die binnen jouw branche gelden. Onze ongediertebestrijding en ongediertepreventie in Breda voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen zoals: HACCP, IFS, BRC, AIB of FSSC 22000.

Plaagdier Advies ongediertebestrijding Breda

Niet ieder dier is een plaagdier! Wij leggen graag uit waarom, wat het verschil is en ook wat de redenen kunnen zijn dat een dier groot of klein, de weg heeft gevonden naar je woning of bedrijf. We hopen daarmee een stuk angst weg te kunnen nemen en je bewust te maken van de natuur. Plaagdier Advies ongediertebestrijding in Breda zo weinig mogelijk gebruik van milieubelastende bestrijdingsmiddelen. We passen alleen zware middelen toe als dit écht niet anders kan.

Eventueel houden we voor bedrijven alle behandelingen bij in een digitaal logboek. We bestrijden voor bedrijven en particulieren alle soorten plaagdieren.

Advies nodig of een afspraak maken?

Bel of WhatsApp op 085 - 0043871 of stuur een e-mail naar info@plaagdieradvies.nl en wij komen bij je langs voor een inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Laat een bericht achter en we nemen contact met je op

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 17.00 uur
Zondag: 11.00 - 15.00 uur

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in de regio's Breda, Tilburg, Waalwijk en Oosterhout. Zoek je hulp bij het aanpakkken van jouw ongedierteprobleem? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij jouw probleem kunnen oplossen.

NVP LOGO NVPB   vca

  • Vriendelijke en correcte service, en goed werk geleverd. We hadden een serieus probleem met muggen in de kruipruimte, maar al na één bezoek waren alle muggen verdwenen.
  • Snelle reactie van het bedrijf, legt exact uit wat hij gaat doen. En gaat snel en professioneel te werk! Vriendelijke eigenaar die passie heeft voor zijn beroep. En dat tegen een zeer scherpe prijs! Zeker een aanrader..
  • Gemaild over een wespennest. Ik werd gebeld met duidelijk all in prijs met garantie. Nu alweer een paar dagen zonder wespen onder de dakpannen