Papiervisjes bestrijden

Wij zijn jouw ongedierte specialist in de regio als het gaat om papiervisjes! Vanuit Raamsdonk zijn wij snel ter plaatse in onder andere de regio's Tilburg, Breda, Waalwijk, Oosterhout. Staat jouw regio er niet tussen? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op!

Papiervisjes bestrijden

Werkwijze papiervisjesbestrijding

Wat moet je weten over papiervisjes? Papiervisjes zijn lichtschuw en komen meestal pas tevoorschijn in de avond wanneer je ligt te slapen. Wanneer een papiervisjes ongeveer 1 uur lang wordt blootgesteld aan zonlicht, dan zullen deze hieraan overlijden. Papiervisjes leven het liefste in een niet al te vochtig klimaat bij een tempratuur van 24 °C. Om de eitjes van de papiervisjes uit te laten komen, moet het minimaal 22°C zijn.

Papiervisjes voeden zichzelf voornamelijk met koolhydraten, zoals cellulose, zetmeel, suiker, enz. Papiervisjes brengen veel schade toe aan onder andere papier, behang, boeken, affiches en producten van synthetisch materiaal, zoals kleding en wandbedekking.

Papiervisjes, zilvervisjes en ovenvisjes zijn op het blote oog nauwelijks te onderscheiden van elkaar. Indien je met zekerheid wilt weten waar u last van hebt, dan kun je er één vangen en naar ons opsturen. De specialisten van Plaagdier Advies determineren het gevangen insect en nemen vervolgens contact met je op. Echter, dit is niet in alle gevallen nodig, de manier van leven en de klimaatomstandigheden zeggen al erg veel over het insect.

Wij zijn jouw ongedierte specialist in de regio als het gaat om papiervisjes! Vanuit Raamsdonk zijn wij snel ter plaatse in onder andere de regio's TilburgBredaWaalwijkOosterhout. Staat jouw regio er niet tussen? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden! 

Kosten bestrijding papiervisjes

Een papiervisjesbestrijding is bij Plaagdier Advies al mogelijk vanaf € 125,00 *

*Let op! Dit is een prijsindicatie. De prijs kan per situatie verschillen, vraag altijd om de exacte prijs aan een van onze medewerkers om misverstanden te voorkomen.

Advies nodig of een afspraak maken?

Bel of WhatsApp op 085 - 0043871 of stuur een e-mail naar info@plaagdieradvies.nl en wij komen bij je langs voor een inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Laat een bericht achter en we nemen contact met je op

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 17.00 uur
Zondag: 11.00 - 15.00 uur

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in de regio's Breda, Tilburg, Waalwijk en Oosterhout. Zoek je hulp bij het aanpakkken van jouw ongedierteprobleem? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij jouw probleem kunnen oplossen.

NVP LOGO NVPB   vca