Ongediertebestrijding Waalwijk

Specliast in het bestrijden van ongedierte

Ongedierte overlast in je woning of bedrijfspand? Van spinnen en wespen tot houtworm en boktor. Zoek je een specialist in ongediertebestrijding in Waalwijk? Wij zijn een lokale ongediertebestrijder en helpen je zorgvuldig, efficiënt en snel! Dagelijks zijn wij actief in onder meer Waalwijk, Sprang, Drunen, Elshout, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik en Waspik-Boven

Professionele ongediertebestrijder in Waalwijk

Onze professionele bestrijders rekenen af met knaagdieren, houtaantasters, kruipende insecten en vliegende insecten. Tijdens een inspectie geven wij je advies op maat voor je ongedierteprobleem en maken we direct een plan van aanpak. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak, wij proberen je altijd snel te helpen.

Ben je op zoek naar effectieve ongediertebestrijding in de regio Waalwijk? Iemand die ongedierte kan bestrijden en verdelgen? Dan ben je bij Plaagdier Advies aan het juiste adres. De ongediertebestrijders van Plaagdier Advies zijn specialist in het oplossen van ieder ongedierteprobleem. Of het ongedierte nu vliegt of kruipt, met onze expertise bestrijden wij ze allemaal. Ook voor schimmels en zwammen bestrijden is Plaagdier Advies de beste keuze. 

Ongediertebestrijding Waalwijk: Allround en ervaren

Er zijn vele soorten ongedierte. Soms is het overduidelijk van welk soort ongedierte je last hebt, bijvoorbeeld van wespen of muizen. Echter is het in andere gevallen lastiger om te beoordelen welk soort ongedierte voor overlast zorgt. Zo is het namelijk lastig om bijvoorbeeld de verschillen tussen papiervisjes of zilvervisjes te herkennen. Voor ongediertebestrijding in Waalwijk kun je een afspraak met ons maken. Wij bestrijden vele soorten ongedierte in huis en rondom gebouwen van bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in Waalwijk.

Last van ongedierte? Wij helpen je er snel vanaf! Plaagdier Advies is gespecialiseerd in ongediertebestrijding voor Midden Brabant. Hieronder vallen onder meer Waalwijk, Waspik, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel en Drunen. Onze kracht is dat wij altijd snel op locatie kunnen zijn.

Waarom Plaagdier Advies?

  • Snelle service bij het overlast van ongedierte
  • Effectieve bestrijding tegen een gunstige prijs
  • Lokale ongediertebestrijder in regio Waalwijk
  • Gecertificeerde en klantvriendelijke ongediertebestrijders
  • Vrijblijvend advies om overlast in de toekomst te voorkomen

Professionele ongediertebestrijding

Bij overlast van ongedierte wil je dit probleem natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Daarom zoek je een professional die dit begrijpt. Ons advies is altijd gericht op ongediertepreventie, zodat je de problemen met ongedierte op lange termijn kunt voorkomen. Soms is ongediertebestrijding toch nodig om direct van je probleem af te komen. Bij Plaagdier Advies zijn alle medewerkers in het bezit van een vakbekwaamheidsdiploma. Door de brede kennis van onze bestrijdingstechnici kun je daarom bij ons altijd rekenen op een betrouwbare en goede service.

De gecertificeerde ongediertebestrijding specialisten van Plaagdier Advies helpen je met het verwijderen en voorkomen van ongewenste gasten. Je kunt ons bellen op 085 - 0043871 om direct een afspraak te maken voor een grondige inspectie. Tijdens deze inspectie zal onze specialist je woning en/of bedrijf in Waalwijk inspecteren en observeren. Op deze manier krijgen wij een goed inzicht in de omvang én de oorzaak van het ongedierteprobleem. Je ontvangt daarna van ons passend advies voor jouw probleem.

Ongedierte in huis? Bel ons!

Als je last hebt van ongedierte, twijfel dan niet om ons te bellen. In veel gevallen weten wij op basis van je beschrijving al wat er aan de hand is. Bel ons direct op 085 - 0043871 zodat we jou kunnen helpen aan een oplossing. Je kunt ook het formulier onderaan de website invullen, hiermee kun je foto's toevoegen van je ongedierteprobleem. Bij ongediertebestrijding zijn alle details van belang, zorg dus dat je ons zo goed mogelijk informeert over jouw probleem. Onze experts in Waalwijk hebben een vakbekwaamheidsdiploma en brede kennis van ongedierte zodat we je bij ieder probleem kunnen bijstaan.

Houtworm bestrijden in Waalwijk

Heb jij kleine gaatjes in jouw huis ontdekt? Kleine ronde cirkels in jouw houten vloer, meubels of balken? Dan heb je zeer waarschijnlijk houtworm in huis. Het is nu zeer belangrijk om de houtworm bij jou in Waalwijk te laten bestrijden. Waarom? Het bestrijden van houtworm zorgt ervoor dat je de kans op instortingsgevaar kleiner maakt en dat jouw meubels niet helemaal vernield worden. De houtworm kan namelijk meterslange gangen graven in het hout. Schakel dus vandaag nog een specialist in!

Waarom niet zelf houtworm bestrijden?

Noem het preken voor eigen parochie, maar ons advies is om niet zelf met bestrijdingsmiddelen aan de slag te gaan. Je kunt deze bestrijdingsmiddelen eenvoudig kopen in de winkel, maar de bestrijding van houtworm gaat het niet helpen. Niet alle houtwormen worden gedood en eitjes kunnen achterblijven. Op deze manier wordt het houtworm probleem bij jou in Waalwijk niet opgelost. Wil jij wel dat de houtworm effectief wordt bestreden? Schakel dan ongediertebestrijder Plaagdier Advies in! Wij bestrijden de houtworm met professionele middelen en zorgen ervoor dat wij met één bezoek jouw woning/appartement/pand van de houtworm afhelpen.

boktor bestrijden

Schade door ongedierte

Ongedierte kan veel schade veroorzaken aan je woning, bedrijfspand en bezittingen. Insecten zoals houtworm en boktor richten veel schade aan. Deze ongediertesoorten knagen hele gangenstelsels in het hout. Daardoor wordt de constructie van je pand verzwakt. Daarnaast verspreiden knaagdieren zoals ratten snel bacteriën en ziektes, waardoor mensen ziek kunnen worden. Ongedierte bestrijden is Waalwijk is daarom van groot belang, zodat gezondheid en veiligheid gegarandeerd worden.

Hoe snel kan Plaagdier Advies ongedierte verwijderen?

Als je nu belt, kan onze specialist vaak de volgende dag al ter plaatse zijn! En dit voor een scherpe prijs! Je betaalt dus nooit te veel voor het verjagen, weren of bestrijden van ongedierte. Uiteraard kun je zelf ook voor een andere dag of tijdstip te kiezen. Wij streven ernaar om ongedierte zo snel mogelijk bij je te verwijderen. Vanwege onze lokale werkzaamheden in de regio Waalwijk hebben wij snelle aanrijtijden en hoef je niet lang te wachten om van je ongedierte verlost te zijn.

Advies nodig of een afspraak maken?

Bel of WhatsApp op 085 - 0043871 of stuur een e-mail naar info@plaagdieradvies.nl en wij komen bij je langs voor een vrijblijvende inspectie. Ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar!


Laat een bericht achter en we nemen contact met je op

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Geef aan of je een zakelijke of particuliere klant bent
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Plaagdier Advies de Bont

Luiten Ambachtstraat 28
4944AT Raamsdonk

Tel. 085 - 0043871
E-mail: info@plaagdieradvies.nl

NVP LOGO NVPB   vca

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in de regio's Breda, Tilburg, Waalwijk en Oosterhout. Zoek je hulp bij het aanpakkken van jouw ongedierteprobleem? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij jouw probleem kunnen oplossen.

  • Plaagdieradvies gebeld voor gaatjes en zaagsel wat we gevonden hebben bij de houten kap constructie. Bart bood meteen een gratis inspectie aan. Hij heeft duidelijk zijn bevindingen gedeeld, alles laten zien en duidelijk uitgelegd wat er moest gebeuren. Daarna hebben we afspraken gemaakt over de behandeling en in twee dagen heeft Bart keurig werk geleverd. Hij kijkt niet op een uurtje meer of minder. Nu maar hopen dat de beestjes weg blijven! Hij geeft in ieder geval goede garantie dus zal dat wel goed komen. Super prettige samenwerking, bedankt!
  • Zojuist gebeld, omdat we dachten tijdens de vakantie bedwantsen of vlooien te hebben opgelopen (of hopelijk toch last hebben van processierups rotzakjes, die ineens lieverdjes lijken ten opzichte van bedwantsen en vlooien als het op bestrijding aankomt). Heel vriendelijke man was direct erg behulpzaam: heeft foto's bekeken en goed doorgevraagd en aan de hand daarvan telefonisch advies gegeven waar we veel mee kunnen. Hij stuurde zelfs extra foto's ter vergelijking. Kostte niets, terwijl de manier waarop deze man doorvroeg en redeneerde talloze malen verderging dan de vragen en antwoorden van andere organisaties die we al gebeld hadden en waar gemengde antwoorden uitkwamen. Heel dankbaar en opgelucht en stel dat het tóch foute boel is, dan zijn wij er helemaal gerust op dat deze kundige lui ons goed kunnen helpen. Heel hartelijk bedankt en toch hopelijk niet tot ziens!
  • Onlangs attendeerde mijn broer mij op vliegende beesten die in mijn caravan zaten. Hij zei: dat is ongedierte, daar moet je wat mee. Nadat ik foto’s had gemaakt heb ik gebeld met Plaagdieradvies.nl Ik kreeg Bart aan de telefoon die mij vroeg foto’s op te sturen. Ik had foto’s van drie verschillende beestjes. Bart belde mij na het delen van de foto''s binnen een kwartier terug. Een van de drie herkende Bart als de kleine wespenboktor. Het tweede dier leek een soort vlieg-achtige, die zou zeker geen schade aanbrengen. Het derde dier was Bart niet zeker van. Zodra hij thuis was zou hij in zijn database kijken om dit dier te duiden. Ik was heel blij dat Bart mij binnen het half uur opnieuw terugbelde. Hij had het derde dier kunnen vinden in zijn database. Het was de bladpootrandwants, een ongevaarlijke exoot afkomstig uit Ameria. Van dit dier had ik geen houtschade aan mijn caravan te duchten, ze leven van sappen van de bomen. Bart heeft mij goed geïnformeerd, uitgelegd wat de verschillende beestjes doen en hoe ze bij mij binnen konden komen. Op mijn vraag wat ik hem verschuldigd was kreeg ik het antwoord: helemaal niets. Ik ben ontzettend blij met de klantvriendelijke manier waarop ik te woord gestaan ben en ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Kennis van zaken, wanneer ze iets niet weten zeggen ze het ook of zoeken ze het op, ze komen hun beloften na en zijn ook nog erg vriendelijk.